SUPER FELICITARI VIRTUALE ANIMATE SI MUZICALE TERMENI SI CONDITII:

 
Surprinde.com este un site care ofera servicii de expediere felicitari virtuale grupate pe categori : 1 - 8 MARTIE (MARTISOARE VIRTUALE) , PASTE, HALLOWEEN, CRACIUN, ANUL NOU, DOR DE TINE, DRAGOSTE SI VALENTINE'S DAY, LA MULTI ANI (ZILE DE NASTERE SI DE NUME - ANIVERSARI SI ONOMASTICI) , ANIMALUTE, EROTICE (EXCLUSIV PENTRU ADULTI).Serviciile sunt oferite exclusiv membrior inregistrati, gratuit sau contra cost.

PRIN ACCESAREA ACESTUI SITE, DUMNEAVOSTRA VA OBLIGATI SA RESPECTATI SI URMATI CONDITIILE DESCRISE IN ACESTI TERMENI DE UTILIZARE.

Proprietate si Marci Inregistrate

Surprinde.com este proprietatea firmei SC ROSTCLUB SRL . Orice marci inregistrate, nume de produse, nume de companii si logo-uri care apar pe acest site sunt proprietatea celor ce le-au creat, fiind parteneri ai ROSTCLUB sau chiar ROSTCLUB.

Drepturi de Proprietate

Ca si utilizator dumneavostra acceptati ca Surprinde.com contine informatii, date, software, fotografii, grafica, video, font-uri texte, muzica, precum si alte materiale numite colectiv "Continut", care apartin ROSTCLUB si afiliatilor sai si acestea sunt protejate prin drepturi de copyright, si ca aceste drepturi sunt valide si protejate de legile in vigoare.

Copyright

Surprinde.com respecta toate drepturile garantate de legile de copyright. Daca credeti ca munca dumneavostra a fost copiata de catre noi va rugam contactati ROSTCLUB cu urmatoarele dovezi:
1. semnatura persoanei care are drepturile exclusive de copyright pe materialul in culpa;
2. identificare materialului care este protejat de drepturi copyright si care a fost folosit fara recunoasterea acestor drepturi;
3. localizarea materialului care este combatut;
3. datele de contact al celui care depune plangerea;
4. o plangere care sa mentioneze ca materialul disputat nu este folosit in concordanta cu drepturile garantate de catre legile de copyright.
5. o dovada ca cel care depune plangerea este autorizat de catre detinatorul dreptului de copyright sa exerseze drepturile de copyright.

Urmarea Legilor Online precum si Legilor de Export

Dumneavoastra sunteti de acord sa folositi aceast web site in asa fel incat sa respectati regulamentul site-ului fara a avea un efect negativ in imaginea publica a ROSTCLUB sau a afiliatilor sai. Legile romanesti de export si re-export pentru tehnologii si produse sunt respectate si vor fi aplicate ca si sanctiuni pentru cei ce nu respecta termenii si conditiile site-ului.

Confidentialitate

Surprinde.com recunoaste si respecta importanta mentinerii confidentialitatii datelor inregistrate si actiunilor efectuate de utilizatorii nostri, mai putin asupra celor care prin natura lor sunt publice.

Protejarea minorilor

La intrarea in categoria FELICITARI VIRTUALE EROTICE si pentru utilizarea felicitarilor virtuale din aceasta categorie sunteti de acord cu:
1. Aveti peste 18 ani (sau 21 in unele tari sau regiuni)
2. Legile statului sau regiunii, inclusiv preceptele religioase, nu sunt impotriva materialelor pentru adulti
3. Nu sunteti ofensat(a) in nici un fel de materialele audio si/sau video pentru adulti
4. Nu veti trimite aceste materiale minorilor sau altor persoane care s-ar putea simti lezate sau ofensate de materialele pentru adulti
5. Ne declinam orice responsabilitate daca vizita dumneavoastra pe aceasta pagina este contrara prevederilor legale referitoare la materialele pentru adulti
Site-ul nu isi asuma nici o raspundere asupra actiunilor sau rezultatelor care pot aparea in urma accesarii acestei pagini.

Comunicarea cu utilizatorii

Acceptand Termenii de Utilizare sunteti de acord cu primirea pe adresa dumneavoastra de mail a mesajelor trimise de noi prin care va putem comunica schimbari in modul de functionare a acestui site, diferite promotii etc si implicit mesajele de alerta solicitate chiar de dumneavoastra.

Limitarea - suspendarea Dreptului de Utilizare

Surprinde.com isi rezerva dreptul de a limita accesul, sau de a-l suspenda fara pre-aviz ca si rezultat al oricarei actiuni initiate de un utilizator care este considerata de catre ROSTCLUB, la propria sa discretie, a fi o violare a acestor Termeni de Utilizare. De asemenea orice comportament online care este daunator altor utilizatori, sau Companiei va rezulta in limitarea sau suspendarea temporara a drepturilor de utilizare.

Intelegere si Schimbari

Acest regulament este o intelegere intre dumneavostra ca si utilizator si ROSTCLUB ca si companie oferindu-si serviciile prin Surprinde.com. ROSTCLUB isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni de Utilizare in orice moment pentru a oferi clientilor sai o experienta cat mai placuta pe Surprinde.com. Orice schimbari in Termenii de Utilizare vor fi publicate pe web site pentru a putea fi accesate de catre toti utilizatorii nostri.

Limitarea Responsabilitatilor

Nu ne facem responsabili in nici un fel de continutul imaginilor atasate de catre mebrii nostri felicitarilor trimise si nici de continutul mesajelor text scrise de acestia.
Nu suntem responsabili de eventualele intreruperi cauzate de conexiunea dvs la internet care pot genera anumite erori in functionarea sistemului Surprinde.com
Scrierea gresita de catre Dvs. a codului si/sau a numarului scurt;
Eventuale probleme tehnice sau de alta natura ale mobilului si/sau calculatorului Dvs.;
Conexiunea Dvs. la internet;
Posibile disfunctionalitati ale serverelor si/sau a retelei de telefonie mobila in momentul trimiterii si/sau primirii de SMS;
Posibilitatile Dvs. materiale - sumele platite NU se restituie;
Nu suntem responsabili de scrierea incorecta a adresei de E-Mail a destinatarului si nici de posibila ajungere a felicitarilor trimise in directorul SPAM sau BULK al conturilor de E-Mail;
Nu suntem responsabili daca utilizatorii site-ului nostru nu respecta acesti termeni de utilizare.

Va rugam sa cititi cu mare atentie si continutul paginii ajutor - inscrierea Dvs. pe acest site inseamna acordul Dvs. in totalitate fata de termenii si conditiile de utilizare precum si faptul ca ati inteles si ca sunteti de acord in totalitate cu modul de functionare al sistemului prezentat in pagina ajutor.
 
FELICITARI VIRTUALE
AFISATE ALEATORIU :
 
altele