SUPER FELICITARI VIRTUALE ANIMATE SI MUZICALE AJUTOR

 

DESPRE FUNCTIONAREA MODULULUI CU FELICITARI VIRTUALE

    Numai membrii inregistrati pot trimite felicitari virtuale si pot beneficia de toate celelalte facilitati pe care Surprinde.com le ofera si sunt descrise mai jos. Un simplu utilizator nu poate decat sa vizualizeze felicitarile.
    Asadar, mai intai rebuie sa va inscrieti ca Membru al Sistemului nostru.

    Iata cum puteti devenii membru:
    Click pe "INREGISTRARE MEMBRU NOU" - coloana din stanga-sus.
    Completati formularul cu toate datele solicitate (numele trebuie sa fie cel real pentru ca cei care vor primi felicitari virtuale de la Dvs. vor fi notificati de la cine vine felicitarea, acesta nu va fi public pentru nimeni altcineva). Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. Alegeti-va planul tarifar pentru a va alege un tip de abonament/durata valabilitate cont. Click pe "Continua" si urmati instructiunile de plata.
    Dupa efectuarea platii o sa va puteti loga. Felicitari sunteti membru Surprinde.com! De acum speram ca putem sa ne tutuim - membrii nostri sunt prietenii nostri!
    De acum poti avea acces la "DATELE MELE" , poti vizualiza si modifica orice. Poti trimite un numar NELIMITAT de felicitari virtuale catre un numar NELIMITAT de destinatari.
    Membrii inregistrati au acces la "Agenda mea" care ofera posibilitatea de a-ti crea o baza de date inteligenta cu toate persoanele carora crezi ca le vei trimite felicitari virtuale la un moment dat. Acestea vor fi grupate dupa nume, adresa de mail, sex, data de nastere etc. pentru ca atunci cand expediezi o felicitare virtuala sa iti fie usor sa gasesti pe cineva in agenda, fiind totodata scutit de a pierde timp amintindu-ti cui trebuie sa ii trimiti o felicitare intr-un anumit moment si de a completa manual datele destinatarului in formularul de expediere al felicitarii;

    Membrii inregistrati pot activa si "Alertele mele" - parte integrata a sistemului nostru te ajuta sa nu uiti nimic, oferindu-ti posibilitatea de a solicita mesaje de alerta care iti vor aminti la timp despre o intalnire la care trebuie sa participi, despre faptul ca la o anumita data este ziua cuiva etc. ;

    Membrii inregistrati beneficiaza de "Mesajele mele" care ofera posibilitatea celor care au primit de la tine felicitari virtuale sa iti lase un mesaj de raspuns, noi te vom anunta ori de cate ori vei avea astfel de mesaje, iar tu vei putea fi la curent, in timp real, cu reactia celor care au vizualizat felicitarile trimise de tine. Chiar daca destinatarul nu iti lasa un mesaj, sistemul te va anunta daca acesta a deschis felicitarea ta.

    Membrii inregistrati pot incarca de pe calculatorul propriu diferite imagini si le pot trimite impreuna cu felicitarile noastre. Imaginile pot avea maxim 1 MB si nu pot depasi 1024px pe latime. Daca acestea sunt mai mari de 420px vor fi redimensionate automat.

    Membrii inregistrati se bucura in plus si de alte surprize, inclusiv participarea la anumite promotii in urma carora pot castiga bonusuri importante.
    TARIF/DURATA
    Activarea contului presupune achitarea unui abonament de 0.5 Euro pe luna pentru o perioada de valabilitate a contului de 12 luni sau 1 Euro pe luna pentru o perioada de valabilitate de 3 luni. In ambele cazuri plata se poate efectua, la alegere, prin: SMS, Card sau PayPal.

    Speram ca am reusit sa iti oferim raspuns la toate nelamuririle tale dupa parcurgerea cu atentie a acestei prezentari. Daca totusi ai in continuare nevoie de ajutor, te rugam sa ne contactati accesand pagina contact.
 
FELICITARI VIRTUALE
AFISATE ALEATORIU :
 
altele