Texte pentru mesaje SMS gratis si felicitari muzicale pentru Halloween

 

Trimite felicitari muzicale si animate de Halloween

Texte SMS gratis Dragul meu, in seara de Halloween nu uita: sa lasi intotdeaua pe altcineva sa deschida usa, sa nu gusti niciodata primul din mancare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.

Texte SMS gratis Iti doresc un Scarry Halloween!

Texte SMS gratis Bu..Huu..Huu, sa ai o noapte de groaza, care sa te tina treaza!

Texte SMS gratis E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori. Inchide ochii, dormi usor, sa nu te prinda vraja lor.

Texte SMS gratis In spiritul sarbatorii de Halloween, iti urez sa ai o zi magica, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune sa iti fie mereu alaturi!

Texte SMS gratis Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!

Texte SMS gratis Inchide bine usile! Blocheaza ferestrele! Sa nu intre duhul rau... taman in dovlecelul tau!

Texte SMS gratis Sa ai o noapte frumoasa si bantuita! Scary Halloween!

Texte SMS gratis Cu un aer rece de toamna, care suiera printre copaci si imprastie frunzele de la picioarele tale, aceasta noapte de tremur si frica este cea mai frumoasa dintre toate!

Texte SMS gratis De Halloween, vrajitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se incing dansuri ale monstrilor. Cu toate astea iti doresc Happy Halloween!Texte SMS gratis In aceasta noapte de Halloween te invit in oras… pentru a bea sange si a manca carne calda. Vino fara teama in cimitirul numarul 13. Happy Halloween!

Texte SMS gratis Daca nu reusesti sa vezi nicio fantoma in acest Halloween, nu iti face griji! Doar uita-te in oglinda si o vei vedea! Happy Halloween!

Texte SMS gratis Un copil negru a primit in dar un set de aripi negre de la Dumnezeu . Ce sunt eu, a intrebat copilul, sunt un inger negru? Dumnezeu a ras si i-a raspuns: Nu, tu esti doar un liliac! Happy Halloween!

Texte SMS gratis Fie ca acest Halloween sa fie mai stralucitor ca niciodata, sa-ti aduca bucurie si multe farse infricosator de haioase. Happy Halloween!

Texte SMS gratis Ma bantui in fiecare noapte, la fel ca o fantoma, deci ma gandesc sa te cer in noaptea de Halloween, caci esti tare draguta fatomita mea si vreau sa-mi petrec viata cu tine! Sa avem un Halloween Fericit!

Texte SMS gratis Cu un aer rece de toamna, care suiera printre copaci si imprastie frunzele de la picioarele tale, aceasta noapte de tremur si frica este cea mai frumoasa dintre toate!

Texte SMS gratis Bau! Bau! Te-ai speriat? Sper ca da pentru ca o vei incurca! Eu sunt acela dracula ma stii, de mine sa-ti fie frica, asta sa stii!

Texte SMS gratis In spiritul sarbatorii de Halloween, iti urez sa ai o zi magica, cu un dovleac luminat iar fantomele bune sa iti fie mereu alaturi!

Texte SMS gratis O sa ma costumez in cel mai urat cosmar al tau si am sa te bantui toata ziua k o fantoma de care nu mai poti scapa

Texte SMS gratis Daca dormi o sa visezi urat!Texte SMS gratis Asteapta-ma ca vin sa te iau !

Texte SMS gratis Daca nu iti e teama de Dracula, inseamna ca nu m-ai cunoscut !

Texte SMS gratis Este noaptea razbunarii ! Bu huu huu de Halloween !

Texte SMS gratis De Halloween ma fac pe mine !

Texte SMS gratis Happy Halloween doar in visele tale !

Texte SMS gratis Vai ce seara-ngrozitoare Cand apune soarele Ce se intampla oare? Vai de noi si vai ce jale!

Texte SMS gratis Din batrani se povesteste Daca in noapte te-ai sculat Se zice ca te ingrozeste Fiinta de langa pat…..

Texte SMS gratis Scoala-te la miezul noptii Ai sa vezi,te va speria, O aratare neagra a mortii Ti se va arata. Vai si amar de-oi auzi ce spune Iti va descanta un cant Vraja pe tine o pune De te-apleaca la pamant! Te trezesti de dimineata Bucuros ca ai scapat Dar ca dovada raman urmele Ce le-a lasat...

Texte SMS gratis Ne-am intalnit in cimitir Aveai pe piept un trandafir Din ochi iti iesea un viermisor Si aveai in mana un topor...

Texte SMS gratis E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori. Inchide ochii, dormi usor, sa nu te prinda vraja lor.

Trimite felicitari muzicale si animate de Halloween


Daca ai un text original, haios, plin de caldura... pe care l-ai primit prin SMS sau l-ai compus tu, te rugam sa-l adaugi aici pentru ca si altii sa se bucure de el.
 
FELICITARI VIRTUALE
AFISATE ALEATORIU :
 
altele