Texte pentru mesaje SMS gratis si felicitari muzicale de dor

 

Trimite felicitari muzicale si animate de dor

Texte SMS gratis Acolo unde nu exista fericire, acolo unde traieste intunericul si viata trece fara alinare, acolo sint eu, inecandu-ma in lacrimi de dor...pt TINE!

Texte SMS gratis Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi!

Texte SMS gratis Te iubesc foarte mult si poate o sa razi de mine, ai plecat de un minut si deja mi-e dor de tine!

Texte SMS gratis Stiu ca te gandesti in fiecare secunda cate un minut la mine, hai mai repede acasa ca ma plictisesc de moarte si mi-e tare dor de tine!Texte SMS gratis Dorul de tine ma inspira si ma indeamna sa visez departe, sa traim cea mai frumoasa poveste de iubire in cea mai vanduta carte!

Texte SMS gratis Mi-e dor de tine dragostea mea, fara tine zilele si noptile sunt triste, fara dragostea ta nu as mai putea trai.Te astept mult si am incredere in tine!

Texte SMS gratis Seara s-a lasat, iar noaptea se apropie cu pasi repezi. Sufletul meu e trist fara tine si dragostea ta. Mi-e dor de tine si as vrea sa fii langa mine sa-mi mangai sufletul. Te iubesc mult dragostea mea!

Texte SMS gratis Sunt 6 miliarde de oameni in lumea asta... nu stiu de ce iti dau mesaj tie... poate pt ca 5.999.999.999.999 de oameni nu te pot innlocui!Texte SMS gratis Dorul de tine ma inspira si ma indeamna sa visez departe, sa traim cea mai frumoasa poveste de dragoste in cea mai vanduta carte!

Texte SMS gratis Intotdeauna exista fericire-asa de mult TE IUBESC si dorul de tine ma face sa plutesc!

Trimite felicitari muzicale si animate de dor


Daca ai un text original, haios, plin de caldura... pe care l-ai primit prin SMS sau l-ai compus tu, te rugam sa-l adaugi aici pentru ca si altii sa se bucure de el.
 
FELICITARI VIRTUALE
AFISATE ALEATORIU :
 
altele