Texte pentru mesaje SMS gratis si felicitari muzicale de La Multi Ani

 

Trimite felicitari muzicale si animate pentru zile de nastere sau de nume

Texte SMS gratis Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine...dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nastere. La Multi Ani!

Texte SMS gratis Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. Zambeste si la multi ani!

Texte SMS gratis Este intotdeauna o placere sa-i urezi la multi ani cuiva atat de dulce!

Texte SMS gratis La multi ani! Fie ca toate visele si dorintele tale sa se implineasca!

Texte SMS gratis Stiu ca azi de ziua ta, si totusi imi vine atat de greu sa-mi exprim sentimentele intr-un SMS...cred ca voi astepta sa-ti spun personal tot ce simt pentru tine...

Texte SMS gratis Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul! La multi ani, iubitule/iubito!

Texte SMS gratis Iti trimit cu dragoste o urare cu ocazia acestei zile atat de speciale!

Texte SMS gratis Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata...La Multi Ani!

Texte SMS gratis Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie. La multi ani!

Texte SMS gratis Unora le place ziua de duminica, altora cea de luni, dar mie imi place ziua ta. La multi ani iubitule/iubito!Texte SMS gratis Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani!

Texte SMS gratis Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra ta si a zilei tale de nastere!

Texte SMS gratis Ziua ta de nastere imi aminteste in fiecare an cat de mult vreau sa-ti spun ca sunt fericit/a ca te cunosc. Ma gandesc la tine in fiecare zi. Sper sa te bucuri de micile placeri ale acestei zile si fie ca viata sa-ti fie plina de asemenea momente de bucurie!

Texte SMS gratis Numai urari calde si fie ca fericirea ta sa fie la fel de mare ca si-aceea pe care mi-ai oferit-o tu. La multi ani!

Texte SMS gratis Fie ca aceasta zi sa fie doar inceputul unui an plin de amintiri frumoase, momente speciale si vise nespulberate!

Texte SMS gratis Cineva acolo sus te iubeste cineva aici jos tine la tine. La multi ani!

Texte SMS gratis Mi-a fost greu, mi-ai fost alaturi. Eram fericit/a, ne-am bucurat impreuna. Am fost debusolata, m-ai sprijinit. Esti un/o prieten/a de suflet si la fel de special/a ca ziua asta.A venit momentul sa-ti multumesc si sa-ti fiu si eu alaturi intr-o zi atat de speciala. Este ziua ta. La multi ani!

Texte SMS gratis La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Texte SMS gratis Mesajele cu La Multi Ani sunt greu de facut, iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat.

Texte SMS gratis E ziua ta si nu stiu cum sa-mi stapanesc euforia iti urez La Multi Ani si sa traiesti cati Kilometri de autostrada are Romania .Texte SMS gratis Nu am stiut niciodata sa fac urari de La Multi Ani in nici o sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare .

Texte SMS gratis La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Texte SMS gratis La multi ani ! Viata sa-ti fie frumoasa si colorata ca acest buchet de flori.

Texte SMS gratis Cu ocazia aniversarii tale eu iti urez multa,multa sanatate,fericire, dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.

Texte SMS gratis Domnul sa-ti dea de toate Bucurie, sanatate. Viata sa-ti fie plina De belsug si de lumina, Noroc bun si La Multi Ani !!!

Texte SMS gratis La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.

Texte SMS gratis O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La Multi Ani , prietenia noastra inseamna pentru viata mea,cei mai frumosi ani.

Texte SMS gratis La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!

Texte SMS gratis Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata : dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros:La Multi Ani!

Texte SMS gratis Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire! La Multi Ani !

Trimite felicitari muzicale si animate pentru zile de nastere sau de nume

 1   2 

Daca ai un text original, haios, plin de caldura... pe care l-ai primit prin SMS sau l-ai compus tu, te rugam sa-l adaugi aici pentru ca si altii sa se bucure de el.
 
FELICITARI VIRTUALE
AFISATE ALEATORIU :
 
altele