Texte pentru mesaje SMS gratis si felicitari muzicale cu urari de Paste

 

Trimite felicitari muzicale si animate de Paste

Texte SMS gratis Va doresc tuturor un Pasti fericit, plin de lumina, caldura, cozonaci si daca ati fost cuminti, poate va va vizita si iepurasul!

Texte SMS gratis Fie ca Sarbatorile Pascale sa va aduca multa bucurie si clipe minunate alaturi de familie!

Texte SMS gratis Sa aveti aceste sarbatori pline de lumina si bucurie! Va doresc din toata inima sa aveti un Paste fericit!

Texte SMS gratis De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!

Texte SMS gratis Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca! Paste Fericit !

Texte SMS gratis Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii!

Texte SMS gratis Fie ca Lumina invierii Domnului sa te calauzeasca pretutindeni. Iti doresc un Paste fericit si binecuvantat!

Texte SMS gratis Asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate!

Texte SMS gratis Un inger blind din cer coboara, Se roaga-n taina,apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zimbet blind,o raza calda, Si 3 cuvinte: Hristos a inviat!

Texte SMS gratis Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!Texte SMS gratis Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire!

Texte SMS gratis 16 iepurasi.. 8 se spioneaza 5 sunt la somnic si frumos viseaza 2 mai albiori..dau cadou de sarbatori.. iar ultimul a citit..un nou paste fericit!!

Texte SMS gratis Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT!

Texte SMS gratis Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta!

Texte SMS gratis Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!!

Texte SMS gratis Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!

Texte SMS gratis Dincolo de petreceri, de cadouri. Se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie de Sarbatori si tot anul!

Texte SMS gratis Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca!

Texte SMS gratis Iti doresc sa sarbatoresti minunea reanvierii Domnului Isus Hristos alaturi de intreaga familie,cu bucurie,armonie si pace in suflet!

Texte SMS gratis Sunet de clopote in sarbatoare, care sa iti umple inima bucurie si iubire. Paste Fericit!Texte SMS gratis A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata. Hristos a inviat!

Texte SMS gratis Anul acesta cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului iti doresc ca iepurasul sa vina la tine cu multe bunatati si mai ales sa isi aminteasca sa iti dea cadoul meu o mie de pupici si imbratisari. Sarbatori fericite!

Texte SMS gratis Anul acesta este criza si astfel nu iti voi putea trimite decat urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

Texte SMS gratis Pentru ca Pastele acesta nu putem sa-l petrecem impreuna, as vrea sa stii ca iti voi fi totusi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Texte SMS gratis Pastele este renasterea lui Dumnezeu care ne reinnoieste in fiecare primavara. Fie ca de acest Paste aceasta renastere sa-ti umple inima cu pace si bucurie! Paste Fericit!

Texte SMS gratis Iti urez un Paste plin dragoste si fericire. Paste Fericit!

Texte SMS gratis Iti doresc ca spiritul Pastelui sa te calauzeasca in aceasta primavara. Paste Fericit!

Texte SMS gratis Pastele marcheaza un nou inceput, al naturii, al primaverii si al prieteniei. Paste fericit pentru prietenul meu cel mai bun!

Texte SMS gratis Sa te protejeze ingerii, tristetea sa o uiti, bunastarea sa te inconjoarea, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit!

Texte SMS gratis Cu speranta ca miracolul de Paste poate insemna inceputul unei schimbari fericite, va urez un Paste Fericit!

Trimite felicitari muzicale si animate de Paste

 1   2 

Daca ai un text original, haios, plin de caldura... pe care l-ai primit prin SMS sau l-ai compus tu, te rugam sa-l adaugi aici pentru ca si altii sa se bucure de el.
 
FELICITARI VIRTUALE
AFISATE ALEATORIU :
 
altele