Texte pentru mesaje SMS gratis si felicitari muzicale cu urari de Craciun

 

Trimite felicitari muzicale si animate de Craciun

Texte SMS gratis L-am vazut urcand pe cos cu tupeul unui mos...bani, noroc si sanatate sa ti le aduca tie pe toate...

Texte SMS gratis Iti doresc un Craciun cu bucurie, caldura si pace alaturi de cei dragi! Sarbatori fericite!

Texte SMS gratis S-a nascut domnul Iisus ... si cu Tatal cel de sus ... dragoste aduce-n casa ... sanatate ... fericire ... pace si multa iubire ... ziua Sfanta de Craciun liniste sa va aduca si din partea mea va spun Craciun fericit, sa aveti ce v-ati dorit, bani masini, o vila mare si masa full de mancare!

Texte SMS gratis Bradul e impodobit, mosul inca nu a sosit, incepeti sa colindati si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare cu cadouri si-o urare: Un craciun plin de iubire, sanatate, fericire, mult noroc si impliniri si an plin de bucurii!

Texte SMS gratis Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit!

Texte SMS gratis Draga ........., cu ocazia Craciunului iti doresc multa iubire, sanatate, fericire si nu in ultimul rand... Multe cadouri!!!

Texte SMS gratis Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si cel mai important... sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

Texte SMS gratis Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar Anul Nou sa te surprinda alaturi ce cei pe care ii iubesti.

Texte SMS gratis Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

Texte SMS gratis Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.Texte SMS gratis Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

Texte SMS gratis Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

Texte SMS gratis Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

Texte SMS gratis Fie ca un mesaj despre sarbatori pe care-l primesti sa insemne cate un cadou, binecuvantarea divina sa ne lumineze si cu ocazia sarbatorilor Craciunului si ale Anului Nou! La multi Ani!

Texte SMS gratis In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!

Texte SMS gratis Sper sa primesti Mesaje de Sarbatori si foarte multi bani, iti urez din tot sufletul meu Craciun Fericit si La Multi Ani!

Texte SMS gratis Iti dau acest mesaj cu urari de Sarbatori Fericite, sa ai de toate pe masa, sa vina Mos Craciun si sa-ti aduca Fericirea-n casa.

Texte SMS gratis Farmecul zinelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te si fii fericita linga cei dragi. Sarbatori Fericite!

Texte SMS gratis Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi !

Texte SMS gratis La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer... Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace !Texte SMS gratis Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate!

Texte SMS gratis La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate!

Texte SMS gratis Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

Texte SMS gratis Aburul sarmalelor s-a risipit, parfumul cozonacilor dus e, iar tuica si vinul uitat sunt si ele. Asa ca RESTART. Craciun Fericit!

Texte SMS gratis Magia sarbatorilor sa-ti bucure caminul, iar stralucirea ei sa-ti mangaie destinul. Sarbatori Fericite !

Texte SMS gratis Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti e mos craciun, si v-aduce-un an mai bun!

Texte SMS gratis Ingerii din cer coboara, Cu-o franghie si-o scara, Nu-ti lasa izmene-afara, Ca mie mi le furara.

Texte SMS gratis Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

Texte SMS gratis Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

Texte SMS gratis Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.

Trimite felicitari muzicale si animate de Craciun

 1   2   3   4   5 

Daca ai un text original, haios, plin de caldura... pe care l-ai primit prin SMS sau l-ai compus tu, te rugam sa-l adaugi aici pentru ca si altii sa se bucure de el.
 
FELICITARI VIRTUALE
AFISATE ALEATORIU :
 
altele