Texte pentru mesaje SMS gratis si felicitari muzicale cu declaratii de dragoste

 

Trimite felicitari muzicale si animate de dragoste

Texte SMS gratis Chiar daca iubirea este un joc,intra in el pentru a nu pierde jocul vietii.

Texte SMS gratis Am rugat soarele ca atunci cand te vei uita la el sa-ti zambeasca iar cand te vei uita la luna ea sa-ti sopteasca : pisicuta ta te iubeste !

Texte SMS gratis Daca ma vezi sa nu ma privesti, daca ma privesti sa nu ma atingi, daca ma atingi sa nu ma saruti si daca totusi ma saruti... sa nu te opresti!!!

Texte SMS gratis Nu esti linga mine,dar esti in gandurile si inima mea... mi-e dor de tine.

Texte SMS gratis Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face sa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele!

Texte SMS gratis Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?

Texte SMS gratis Esti raza mea de soare care imi incalzeste sufletul si marea din ochii mei. Esti caldura si dulceata vieti mele. TE IUBESC.

Texte SMS gratis Cand ma gandesc la tine, inima imi bate atat de tare tind sa cred ca vrea sa-mi fuga din piept si sa vina langa inima ta... sa-i spuna cat de mult te iubesc !

Texte SMS gratis Cand sinceritatea, ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste-te din tot ce te retine si gandestete la mine. Te iubesc!

Texte SMS gratis Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa devin apa, aer ,pamant ca sa nu te ofilesti, dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine? Te iubesc !Texte SMS gratis Dragostea incepe cu o gluma si se termina cu un suspin!

Texte SMS gratis Daca norii varsa lacrimi si iubirea n-a trecut, poate mai apare o sansa sa pornim de la inceput ...

Texte SMS gratis Buna dimineata dragostea mea.Iti trimit prin acest mesaj toata dragostea mea si totodata cu ea si iubirea.Te pup dulce.

Texte SMS gratis Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am intalnit si ma rog ca relatia noastra sa nu se deterioreze indiferent cate obstacole vom intalni in calea noastra.Te iubesc mult.

Texte SMS gratis Ai intrat in sufletul si inima mea si nu te voi lasa sa pleci niciodata.

Texte SMS gratis Iubirea mea mi-e dor de tine,tare as vrea sa te strang in brate,sa te mangai si sa-ti spun cat te iubesc.

Texte SMS gratis Sunt linistit pt.ca am gasit ceea ce-mi lipsea la tine si voi face in asa fel incat sa nu te pierd.Te iubesc mult.

Texte SMS gratis Acum in amurgul serii inima mea bate numai pt.tine,sufletul meu sufera pt.ca tu nu esti langa el sa-l mangai,dar asteapta cu nerabdare ziua aceea. Te iubesc din tot sufletul meu.

Texte SMS gratis Am sa te iubesc toata viata,nu-ti voi rani sufletul pt.ca nu meriti acest lucru.Tu meriti multa dragoste si o vei avea pt.ca ai un suflet bun.Iti multumesc si eu pt.dragostea,respectul,tandretea si increderea ta.Esti sufletul meu pereche si n-am sa te parasesc vreodata.

Texte SMS gratis Imi pare bine ca te-am gasit si ca ne-am legat destinele pt.totdeauna.Te pup dulce si sa nu uiti cat te iubesc.Texte SMS gratis Esti tot ce mi-am dorit,oricat de departe esti,te simt,simt sufletul tau aproape de sufletul meu,simt dragostea care ne leaga,care ne uneste,care ne ajuta sa uitam trecutul si ne face sa ne iubim din ce in ce mai mult.

Texte SMS gratis Iubit-o cum te simti?Te iubesc mult de tot si abia astept sa te intalnesc.Te pup dulce peste tot.

Texte SMS gratis Buna dimineata iubire.Iti spun ca te iubesc mult de tot si ca nu mai am pe altcineva decat pe tine.Te pup dulce.

Texte SMS gratis Tu esti cel mai special lucru care mi s-a intamplat...sa te intalnesc si sa te iubesc.

Texte SMS gratis sunt fericit ca te-am gasit,ca suntem impreuna,ca ne iubim si suferim unul pentru altul.sunt foarte sincer si te iubesc mult.

Texte SMS gratis Si eu sufar fara tine si mi-e greu,dar nu am ce face,rabd si strang din dinti.Te iubesc si abia astept sa te vad.Te pup dulce peste tot.

Texte SMS gratis Eu simt ca ma iubesti mult dragostea mea,am vazut ca de dragul meu si pentru linistea mea,ai facut multe lucruri si tu meriti toata dragostea mea.Deasemenea te voi respecta,aprecia si voi fi alaturi de tine si la greu.Te voi intelege si voi avea rabdare cu tine iar atunci cand vei gresi fata de mine te voi ierta.

Texte SMS gratis SI tu pentru mine esti cel mai pretios dar,nu te-as lasa pentru nimeni si nimic din lume,vreau sa te iubesc cat voi trai si voi cauta sa deoasesc orice problema sau obstacol care va veni in viata noastra si te voi pastra doar al meu.

Texte SMS gratis Abia astept sa te vad,mi-e dor sa te strang in brate,sa te sarut si sa te mangai,sa simt cum iti bate inima de emotii si fericire.

Texte SMS gratis Nu vreau sa te las,vreau sa fim impreuna,nu vreau doar vorbe sa-ti spun,vreau prin fapte sa-ti demonstrez cat de mult te doresc.

Trimite felicitari muzicale si animate de dragoste

 1   2   3   4   5   6   7 

Daca ai un text original, haios, plin de caldura... pe care l-ai primit prin SMS sau l-ai compus tu, te rugam sa-l adaugi aici pentru ca si altii sa se bucure de el.
 
FELICITARI VIRTUALE
AFISATE ALEATORIU :
 
altele